16:30

Jönköping Bandy Reservlag

Referat: Derby/Linköping BK B - Jönköping Bandy Reservlag

Matchen mot Derby/Linköping.
Matchen var som 2 matcher där vi hade första halvlek och Derby hade andra så helt orättvist var det väl inte med 4-4 även om det känns som en vunnen poäng för oss där Kevin sätter en straff med matchens sista skott efter att blivit pååkt av målvakten efter ett långt fint utkast av Linus i vårt mål.
Vi började bra annars och tog en tidig ledning på en försvarsmiss från deras sida som Kevin förvaltade. 2-0 Kevin igen fint framspelad av Robin. Sen gör de 2-1. Återigen håller sig Kevin sig framme och gör 3-1 på en liten billig frislagsretur.
WOW Kevin står för alla 4 målen. Ett "litet" genombrott efter idogd tränande både med oss och Nässjö.
Andra halvlek och jag tror de bytte lag i paus!! De satte en hög press på oss och vi blev ganska ställda.
Målen trillade in och de kunde blivit betydligt fler om inte Linus i målet hade storspelat. De satte 2 hörnor en i nättaket och en efter 3!! returer som vi inte får bort. Kul att se Simon P som tar större och större ansvar på mittfältet med fin skridskoåkning och fin teknik. Spelande choach Hasse B visar att rutin och "läsa" spelet räcker långt kul att se. Vinnarskallen finns där fortfarande även om han blivit lite ödmjuk och bad om ursäkt när han "proppade" det hände aldrig förr. Kan nämna fler men det gör jag inte. Att vi tappar andra halvlek kan också bero på kondition och ork på vissa håll men sånt går ju fortfarande att åtgärda rätt lätt. Även en eller möjligtvis ett par "onödiga" utvisningar kostar på lite men det har vi pratat igenom och går vidare.
Nu tränar vi bra i veckan och siktar mot seger mot Åtvidaberg på lördag.